Låt

Bjuder på en till låt såhär under städningen. Orkar verkligen inte städa mer, men är snart klar och då blire fiiint!


Löördag

Hellu! Det är en sånhär riktigt go dag idag också, solen skiner och allt är bara bra liksom. Sitter juts nu och lyssnar på en massa bra musik på hööög volym och har fönstrena vidöppna. Det kallar jag sommarfeelings! Ska strax ta en dusch, peela och skrubba kroppen också. Det är aldrig fel! Måste städa mitt rum också, det ser verkligen ut som ett bombnedslag. Tror inte Mamma blir så glad om jag inte har städat när hon kommer hem. Hon är själv och har städdag på gymet så jag lovade henne att städa mitt eget rum också. Men men.

Idag har jag faktiskt inga planer alls. Känns rätt skönt faktiskt, kan man ta det som det kommer bara. Något dyker ju alltid upp. Är ganska så sugen på fest nu så jag hoppas allt på något sånt ikväll. Annars ska jag nog bara ta det lugnt och plugga lite grann. Ska lämna in ett musikarbete på måndag, nice nice. Har inte ens börjat haha. Så dålig är jag! Men jag ska nog hinna.

Nu ropar duschen. Ha en go dag people!
XoXo


Låten som spelas allra mest
hos mig just nu!


Finally weekend

Hejsan! Idag har det varit en riktigt vaarm dag, nästan för varmt måste jag säga. Men man ska väl inte klaga, ellerhur? För rätt som det är så kan det ju svikta till värsta regniga vädret. Men men. I övrigt så har dagen vart super bra hittills! Var i skolan först och sedan åkte jag hem en stund och åt lite grann, tog sedan bussen ner till torget för att möta upp Mamma och Linus. Vi tog en fika på e house, jag drack latte och mineralvatten. Alltid gott! Gick in på Gina för att handla bodys också men de passade tyvärr inte min lilla Mamma så det fick vara. Men hon handlade dock en del annat fint. Bland annat en vit jeanskjol med hög midja som jag ska låna på torsdag. Wey! Hon har aldrig handlat något så att säga blligt innan så det var kul att hon hittade lite grann i alla fall. Tror nog inte hon har vart inne i ngn sån där billig affär innan haha. Jga köpte också mig en kjol, den på bilden nedan. Man kan ju ha den som klänning också så det vart ett bra köp ju. Kostade knappt något heller. I alla fall, efter att vi vart där så handlade vi på coop och systemet. Mamma skulle sedan sola så jag och Linus tog en buss hem då.
Min syster kom hit för en stund sen så vi ska ha lite tjejmys här ikväll. Jag, Mamma och Tess. Blir en lugn kväll med vin helt enkelt. Inget märkvärdigt direkt men det ska bli kul att bara vara med dom för en gångs skull.

Vi ska strax laga sallad till middag, kommer bli riktigt gott! Bland annat så är det avocado i som är min favorit! Finns nog inget annat som jag tycker är så gott som det. Mohaa. Well well. Sedan blir dte som sagt chill på balkongen med massa snack och vindrickande.

Hoppas ni också får en härlig kväll, för det ska jag ha :)!
XoxO

image25
Kjolen jag köpte idag

Bracelet

Tänkte visa er några armband som både jag och mamma köpte igår. Jätte fina!

image23image24
Första bilden är två st armband som jag köpte till mamma igår som en försenad morsdag present. Hittade dom på en affär i Haga som heter Fanny Michel, dom har jätte fin saker. Kika in där!
På den andra bilden så är den några armband som mamma köpte igår också. Tyckte dom var jätte fina, blev helt kär så jag kommer säkert sno dom en del ;)

Shopping med Becca

Hejsan! Har inte hunnit skrivit något idag fören nu. Men jag lovade ju er i alla fall ett inlägg om går dagen osv så nu here you go. Började med att jag och Becca tog bussen in till stan lite sega efter skoldagen, och båda hade ett jävla skoskav! Hade så fruktansvärt ont att jag knappt kunde gå. Så så fort vi kom in till stan sprang vi in på åhlens och köpte compeed (staving?) och nylonstrumpor. Blev lite bättre efter ett tag iaf, det är inte direkt smart att ha på sig nya dojjer när man ska gå en hel dag på stan. Men men. Gick efter det och köpte take away sallad på paprika och satte oss på trappan och käkade. Mumsigt! Sen blev det shopping. Becca handlade lite saker till skolavslutningen och jag köpte lite annat skoj. Bland annat niceiga undies! Åkte till Haga där jag skulle köpa en klänning också hälsade vi även på Håkan i affären. Tjötade lite och drack loka. Tog sen en sväng bort till Vasastan där Beccas morbror Leif bor också fikade vi hemma hos han. Trevligt trevligt!
Sen satte vi oss på vagnen bort till centralen. Hoppade på tåget till Stenungsund och glodde igenom metro. Men gissa vad vi två klantar kommer på då. Att vi har glömt våra saker i ett värdeskåp där vi låste in dom innan vi gick på stan. Alla mina skolböcker och Beccas platttång och tröja låg där i. Fick sån panik att vi bara garvade igenom det hela tillslut och hoppade av i Ytterby för att ta Grön bussen tillbaka till Gbg. Inte alls kul men vi vart ju illa tvungna. Fick sedan tag i våra saker och satte oss på bussen hem.
Även om det var lite strul där i slutet så hade vi en mysig och rolig dag :). Tack för det Becca!!!

Idag har jag vart i skolan, var en riktigt chill dag faktiskt. Åkte hem sen och pluggade lite. Sen kom jag på att jag inte solat på drygt en vecka så det var bara till att pallra sig ner till solariet och sola. Gott! Och nu sitter jag här. Duschade och käkade lite middag för en stund sen också. Ska strax diska undan allt och sedan plugga.

Här är det som jag köpte igår. Och även två saker jag köpt idag :).

image18
Puderrosa klänning, favoriten nu!

image19
Det bästa köpet igår! Puderrosa spetsunderkläder från Chantelle.

image20
Den här köpte jag idag

image21
Och även den här söta klänningen

image22
Sen igår så hade mitt paket från Nelly med klänningen kommit. Kul värre! Den satt jätte bra på också.

Bilderna ger plaggen ingen rättvisa. De är mkt mkt snyggare i verkligehten, men men :).

Hoppas ni haft/har en bra dag!
XoXo

Bad update

Ledsen för dålig uppdatering idag. Har inte vart hemma nåt alls, skriver ett inlägg imorgon om dagen som gått istället. Kommer även lägga upp bilder på mina inköp så håll ut ;)!
XoXo


Kundkväll hos Prylgalet

Hejhejhej! Har precis diskat, duktigt av mig va? Jag är så himla slapp här hemma så jag har lovat Mamma att hjälpa itll här hemma extra mycket den här veckan så jag kommer in i "hjälpandet". Dessutom får jag en belöning för det också, aldrig fel! Käkade iaf en guuud middag förut och massa melon efter det. Mumsigt!

Har haft en jätte bra dag idag! Efter skolan så följde jag med Mamma och Linus till Studio West där han skulle klippa sig. Han blev jätte fin i håret! (förutom färgsprayet som han ville ha i, hah). Träffade även Fredrik där som skulle klippa sig, han vart ju riktigt snygg efter shamponeringen haha! Efter det så drog vi bussen in till stan. Väl i stan så möts vi av SJUKT mycket lastbilsflak samt massa cabs med studenter i. Åh vad lycklig man blev va! Även om det inte alls var min studentdag eller något så fick man värsta blandade känslorna utav alla lyckliga studenter. Hur härligt som helst! Kände verkligen hur mycket jag längtar tills min student dag är inne, dock är det ju ett tag kvar men drömma kan man ju få göra. Var som sagt iaf så himla kul att se allt det! I vilket fall som helst så gick vi bort till Prylgalet för kundkvällen hos dom. Där bjöds det på champagne och jordgubbar, gott värre! Kollade runt bland allt och hittade en väldigt fin ring, men den var liknande en Thomas Sabo ring jag redan spanat in så hoppade den. Var väldigt trång där inne eftersom det är en liten butik och det var ganska så mkt folk, så vi gick där ifrån ganska så snabbt faktiskt. Gick istället bort till Jerns och köpte ett par skor till mig som jag såg i lördags när vi var i stan. När vi köpt dom så tog vi vagnen bort till Haga och Håkan. När vi kom in i hans affär så var det stress på höög nivå vill jag lova! Det hade tydligen varit riktigt fullt upp timmarna dess för innan. Men men. Tog sedan bilen hem. Stannade även vid bäckebol och handlade lite mat.

Nu ska jag fortsätta en liten stund till med pluggandet. Sen blir det i säng med en gång, är riktigt trött efter denna dagen!
XoXo

image17
Skorna jag köpte idag

Schuuulan

Hej alla! Nu sitter jag i skolan och har engelska. Fast jag jobbar med idrottsarbetet istället, känns som att man kan jobba lite hur man vill på varje lektion nu mot slutet. Är ju inte direkt jätte seriöst nu det sista om man säger så. Yeye. Har varit en goodie dag hittills iaf, antar att resten av dagen kommer bjuda på massa festligheter också. Inte för att skolan kan bjuda på festligheter direkt men ja haha. Har fått en massa saker gjort idag, är nästan helt färdig med mitt No arbete, idrottsarbetet har jag också kommit en bra bit på vägen med. Det enda jag har lite smått panik med är So arbetet, känns som jag måste lägga ganska så mycket krut på det dagarna här framöver. Men det kommer gå nice!

Direkt efter skolan ska jag gå bort till Studio West där Linus ska klippa sig. Han kommer säkert bli jätte snygg! Lill killen. Mjao, han är alltid så fin så. Efter de blöir det stan direkt med han och mamma. Som sagt ska vi shoppa lite grann och gå på kundkväll hos Prylgalet.

Ha en bra dag!
XoXo

Trött idag

God kväll får man väl säga nu då. Har pluggat jätte mycket idag och känner mig verkligen helt slut efter det. Är jätte trött verkligen! Blir till att lägga mig tidigt idag, skolan imorgon ju.
Sara kom hit runt halv sju tiden. Jag käkade middag och lite sånt sen gick vi ner till Mc' Donalds. Var där nere ett tag och chillade bara, sen tog vi bussen hem. Har i alla fall haft en riktigt slapp dag alltså. Ändå är jag som sagt sjukt trött vilket är lite konstigt. Men men.

Imorgon blir det skolan och sen ska jag kolla lite när min bror klipper sig, det är första gången han ska klippa en så kallad "riktig frisyr". Efter det drar vi alla en buss till stan där vi ska på kundkväll hos Prylgalet. Dom har jätte mycket fina saker sägs det. Eller ja sägs och sägs, min mamma har informerat mig rättare sagt. Ska bli skoj iaf! Blir en massa plugg också när jag kommer hem på kvällen. Blir nog inte så sent.

På onsdag ska ju i alla fall jag till stan med Becca. Ska så jävla skönt att få shoppa äntligen! Var ju ett par veckor sen nu och jag har verkligen haft rycket i fingrarna. Haha. Ska köpa fina underkläder från Chantelle i gammelrosa/hudfärgad färg. Riktigt fint! Dock är de underkläderna väldigt dyra men så fina så jag måste fanimig slå till. Kika in på deras hemsida!

Bjuder på en låt nu ikväll också, enjoy!

XoXo F

Fullspeckad vecka?

Nej, nu har jag degat alldeles för länge. Ska hoppa in i duschen och sen plugga en massa med the voice i bakgrunden. Kommer bli en chill-pluggis dag. Ska träffa Sara senare också, runt fyra någon gång sådär kanske. Får se vart vi bär oss av och vad som hittas på. Mer om det ikväll.

Min vecka är så fullspeckad som den kan bli, vet inte riktigt hur jag ska få ihop allting. Men det löser sig väl alltid.
Måndag: Plugga nästan hela dagen, sola och träffa Sara. Ska även hämta min lillebror i Kyrkenorum.
Tisdag: Till frisören direkt efter skolan för att Linus ska klippas. In till stan efter det och gå på kundkväll hos Prylgalet. Plugga när jag kommer hem.
Onsdag: Recension 2vk bok inlämn. In till stan direkt efter skolan med Becca och Petra. Plugga på kvällen.
Torsdag: Idrottsarbete inlämnat. Gå en lång powerwalk och plugga i princip al day long.
Fredag: Genetik och teknik inlämningar i No. Träffa jenny? (antingen fredag eller lördag.)
Lördag: Ut och springa i ett par timmar. Göra några ärenden (secret). Träffa Jenny?
Söndag: Iväg på en välkommen-hem-fest för Håkans vänners dotter.

Nu blir en dusch.
xoxo

Tävling

Hello ladies & gentlemen! Är uppe väldigt tidigt för att inte vara i skolan idag. Vaknade med världens huvudvärk och sen kunde jag inte somna om så det var ju bara till att kliva upp och förflytta sig till soffan och vakna med the voice. Johan T Lindwall var där idag, älskar den grabben asså. Så skön hah!

Aja. Tänkte tipsa er om en tävling på Mogis blogg där man kan vinna en riktigt nice goodiebad, man kan välja mellan två stycken. Sen ska man bara skriva ett inlägg om vilken man vill ha och tre saker som man ska göra i år för att bli en bättre medmänniska.

Goodiebagen jag valt innehåller:
- 1 romantiskt linne/miniklänning - värde ca 1200 kr
-Volymshampoo och reparerande balsam från mitt favoritmärke Kerastase - värde 420 kr
-Halsband & Armband från Urban Outfitters marinispirerade - värde 600 kr
-Mina favorit ihopplockade NK praliner - värde ca 150 kr

Och tre saker som jag ska göra i år för att bli en bättre medmänniska är:
-Tänka på folk i min omgivning mer (främlingar likaså, t ex ngn gullig liten tant som har svårt för att ta sig över gatan eller nåt i den stilen).
-Vara mer gladare, ett leende till någon vilt främmande man går förbi på gatan kan förlänga deras kanske väldigt trista och dåliga dag.
-Och sist men inte minst dela med mig av mig själv mer.

Nus ka jag käka lite frulle. Skriver senare.
xoxo

Liseberg

Tjaa! Nu ska jag strax fixa iordning mig. Har precis käkat värsta frullen med familjen, gott värre! Idag blir det liseberg med hela familjen. Jag, Mamma, Linus, Therese & Håkan. Hade varit kul om Max och Mathilda följde med men det kommer dom säkert inte göra. Well well. Ska bli mys att bara vara med dom idag, det är ju trotts allt morsdag idag. Så idag får man vara lite extra snäll! Hah. Får väl köpa blommor eller något och fixa middag senare.

Igår var jag ju hos frisören och fixade till håret. Det blev mycket mycket bättre nu! Är hel nöjd! Kommer med bild på det ikväll/när jag kommer hem. Åkte ju även ner till stan efter det, köpte mig ett par dojjer som jag också tänkte slänga upp en bild på senare. Efter det åkte vi bara hem till Håkan och chillade.

Skriver mer när jag är hemma igen.
xoxo

Morning

God morgon alla! Har precis slängt i mig lite frulle. Mumsigt! Har sovit jätte gott inatt iaf, har varit dåligt med sömn för min del det senaste men den här helgen ska jag nog bara chilla och vila ut mig. Inte fel!
Igår kollade jag film med Mamma och Linus. Oliver och gänget hah. Min lillebror har fått hem en maassa disney filmer som han ville se så det var väl bara att kolla. Men en massa goa grönsaker och dipp höll mig uppe. Somnade runt tolv tiden någon gång, så det var inte alls sent för att vara helg. Duktigt av mig!

Idag ska jag till frissan och få ordning på håret. Sen åker jag och Linus in till stan för att möta en shoppandes mamma där. Hon skulle ha en egen shopping dag idag, tråkigt för mig men men. Jag som också är så shopping sugen. Men i veckan som sagt!

Lista över dagen:
14.00 frisören
15.00/15.30 in till stan
18.00 hem igen
Kvällen - Vara med Sara

Nu ska jag kirra naglarna.
Vi hörs!
xoxo

Hahah

Måste lägga in två videos som jag och Petra satt och as garvade åt i skolan förut!




(Observera att jag lyckats knåpa ihop hela fyra inlägg inom loppet av en kvart, inte illa pinkat! mohaa)

Outfit for today

image16
acne tisha, replay jeans, rizzo dojjer

Shoes

image15
Här har ni Whyred pjuksen jag skrivit om så mkt

Ugly hair today

Hallå! Har precis klickat hem en klänning från Nelly. Den är jätte fin och kommer bli snygg till mina Whyred dojjer (som jag nämnt ett par antal gånger, hah). Käkade jätte go middag med familjen förut. Var verkligen döds hungrig, hade inte käkat något sen i skolan.
Ikväll blir det hemma kväll som sagt. Ska bli riktigt chill faktiskt! En massa goda dippar och grönsaker, aldrig fel! Också se en bra rulle då. Hade tänkt fixa tånaglarna etc. men jag orkade verkligen idag, är jätte trött alltså. Somnade nästan hos frissan förut.
Appropå frissan så blev det inte alls bra! Blev helt förvånad eftersom jag och Bettan alltid brukar få till en bra kombination av vad vi båda tycker men den här gången gick det dock inte så bra. Min åsikt är väl mer att jag ser ut som en tiger med kycklinggula ränder. Usch verkligen! Så när jag kom hem nästan gråtandes och beklagade mig för mamma så ringde hon till Bettan. Jag är ju så himla kass på att säga vad jag tycker osv så jag sa bara att jag tyckte det blev jätte fint när jag gick där ifrån. Men som sagt så ringde mamma till Bettan och förklarade hur det låg till. Som tur är så blev Bettan bara glad för att hon fick reda på hur det låg till, så imorgon ska jag komma tillbaka så ska vi bleka slingorna ännu mer så det blir så som jag ville ha det. Tur det! Ni kommer få se en bild på det hela imorgon istället :).

xoxo

Fan vad jag vill ha dom!

image14
Kommer dö om jag inte får tag på dom.
Vi tackar Burberry för oustanding shoes!

In tha school

Nu sitter jag i skolan. Igen. Håller på med mitt Kina arbete, är snart klar. Skrev om Kinas politik först men det var jätte svårt så bytte till ekonomi istället. Mycket lättare! Sitter här med värsta skoskaven också. Har på mig Rizzo pumpsen jag köpte i Sthlm som jag bara avändt en gång innan så ja. Ni förstår ju själva att det inte är så bekväma skor för tillfället. Men det är bara att gå in dom så kommer de sitta fint sen. De är i alla fall riktigt snygga! Dock inte olika snygga som Whyred klackarna jag köpte för ett tag sen. Men de skulle jag inte kunna gå till skolan i, hah. Well well.

Efter skolan ska jag till frissan direkt. Ska bli sjukt gött att få bli lite ompysslad. Älskar verkligen deras massagestolar som man sitter i när man tvättar håret. Blir nästan så att man somnar. Ska bli kul att få skvallra av sig lite med Bettan också. Alltid lika trevligt! Kommer bli skoj att få lite ljusare hår nu, eller ja en massa blonda slingor blir det. I sommar kommer det nog att vara ganska ljust. Jag tycker det är finare att vara lite ljusare på sommaren, men jag trivs som bäst i mörkt hår.

Ikväll blir det helt lugnt. Ska bara vara hemma med mamma och Linus och chilla. Blir inget märkvärdigt alls. Var längesen jag var hemma med bara familjen en helgkväll. Ska passa Linus i någon timme också när mamma är på vaxning. Hon skulle kolla upp om dom vaxar folk i min ålder, hoppas hoppas hoppas!

Imorgon ska jag vara med Sara. Vill hitta på något skoj! Festa eller så. Men mamma är lite nojig på att jag ska dricka vin den här helgen också. Haha. Hon tycker att jag druckit flera helger i rad nu, dock blir jag aldrig packad så jag fattar inte what the problem is. Men men.

Fan vad shopping sugen jag är nu! Vet att jag har skrivit det en massa gånger tidigare den här veckan men jag dör fanimig snart. Vill ha Thomas Sabo ring, American Appareal klänningen, RL piké och blommiga shorts. Men i veckan ska jag in till stan med Becca och Petra. Då blir det stor shopping!

Hörs senare!
xoxo


Fjårtis

Fin video vi spelade in i skolan idag. Mihi. Fille spelar lite Sthlmsfjortis, likeee it!


Dagens låt

Sönderlyssnad låt för dagen. Men den är bra! Tänker på när jag och J träffades första gången i somras. Gotland säger jag bara!


Landslags träning

Nu har jag precis käkat lite. Kom hem för ett tag sedan, har varit och kollat på landslags träningen här i Stenungsund. Fan vad Ljungberg är sexig, dör typ! Var i alla fall skoj att titta. Tråkigt dockatt Zlatan inte var med, men men. Åkte ner dit med Sara också mötte vi även upp Jenny där. Träffade massa folk och chillade i solen med Petra, Fille, Becca, Elin och Ronja. Trevligt trevligt! Var också en väldigt sjuk kille där. Han var skåning och hade med sig värsta packningen/resväska, solstol, dragspel, malmö ff flaga m.m också satt han och tejpade in kläder? Haha. Helt weird! Men som jag skrev igår: det ska finnas folk till allt.

Förövrigt idag så har jag varit i skolan. Vi är egentligen lediga både idag och imorgon men jag känner att jag jobbar på bättre i skolan, plus att Becca, Fille och Petra är där och det är ju lite roligare då. Kom dit vid tio tiden imorse ochåkte hem vid ett så det var inte så länge i alla fall. Ska dit imorgon också och då ska jag nog vara där längre. Måste plugga en massa! Tycker att jag får så lite gjort här hemma.

lmorgon ska jag till frissan och klippa och slinga mig. Ska bli skönt! Mamma var där idag och färgade och klippte sig och det blev jätte bra. Bettan är verkligen så jävla duktig! Bästa frisören jag någonsin vart hos. Så när vi flyttar till stan kommer jag fanimig åka hit och klippa mig. Haha. Tycker tat ni ska göra ett besök hos henne!
Annars imorgon så har jag ingenting planerat. Får ta det som det kommer.

Later!
xoxo

image13
Ååå

Ring

image12
Vill verkligen skaffa någon sånhär ring från Thomas Sabo. Dom är riktigt fina! Mogi hade en jätte fin som jag måste kolla på någon dag. Synd dock att jag inte vet om det finns i gbg. Någon annan som vet?

Update:
Kollade precis upp om Nk hade och det har dom. Blir som sagt till att kolla på en!

Wednesday

Hallå! Idag har det varit en riktigt bra dag. Började med orientering på furufjäll med Petra, Fille, Becca och Malin. Fy fan vad jobbigt! Haha. Alla hade något problem med sig och alltihop var allmänt tröttsamt. Men men, det gick i alla fall bra för oss. Efter orienteringen fick jag skjuts hem av Petras pappa. Hoppade in i duschen och gjorde iordning mig sen åkte jag ner till stationen för att möta Petra. Hon blev tjugo minuter sen dock, men det hade ju sina förklaringar hah. Vi gick och fikade och chillade ett bra tag på e house. Satt där och pratade om en massa och pluggade lite. Sen gick vi bort till sport life och solade en halvtimme. Blev faktiskt väldigt brun! Har längtat efter solningen jätte mycket. Hållt igen på det en massa nu efter att jag piercade mig men nu blir det solningen för hela slanten igen. Kul att mamma börjat med det lite även om hon var helt emot det förut. I alla fall, efter solningen gick vi till Willys och handlade frukt. Honungsmelon, jordgubbar, vindruvor och physalis. Gott värre! Stack hem till Petra och käkade frukten och försökte oss på pluggandet vilket inte gick så bra. Satt bara och snackade en massa istället. Trevligare ju! Efter ett tag åkte vi hem till mig och softade lite. Gick ut och hade det gött i solen uppe på ett berg. Har även kollat en massa roliga videos från Kissies blogg. Den tjejen är verkligen helt körd! Första gången jag läste hennes blogg trodde jag verkligen att hon skämtade. Men det ska väl finnas folk till allt.

Har precis käkat middag. Var ganska så gott, fick väl duga. Haha. Nej nu ska jag inte vara taskig när mamma för en gångs skull lyckats. Ska strax se film med mamma också. Blir en beck som vanligt, vi är helt inne i dom nu. De är faktiskt väldigt bra!

Film time!
xoxo

image11
Day's outfit.


Delar med mig av dagens låt också.

Pluuugg

Hello mates! Sitter just nu och kollar på lite OC, har verkligen fått dille på den serien. Inte bra, måste göra lite annat också ju. Ska sätta mig med plugget sen och göra klart en del arbeten. Blir nog till att plugga hela dagen, vet att det låter hur tråkigt som helst men jag måste dock.
Hade sovmorgon imorse vilket var riktigt gött. Sen åkte jag hem vid ett tiden också, men jag fick gjort en massa saker i skolan. Är snart klar med mitt idrottsarbete tex. Becca gjorde mig sällskap nästan hela dagen också, trevligt trevligt! Skulle egentligen åkt in till stan idag med Petra men hon hade glömt av att hon hade träning så det blev inget med det. Vi ska ta det nästa vecka istället och då ska också Becca med. Känner att jag vill shoppa nu! Det kliar verkligen i fingrarna. Ska handla en maaassa när vi åker in. Får se om jag lyckas få med mig mamma på en liten tur innan dess. Kommer ju inte klara mig. Haha.

Imorgon ska jag spendera dagen hemma begravd i plugg. Dagen lär väl se ut ungefär som den här dagen gjort/gör. Men dte är ju bra för då får man gjort en massa. Sen är även vi lediga på torsdag och fredag, fett nice! Känns som att vi är lediga hela tiden nu. Nästa vecka är det tyvärr inget men veckan där på är vi lediga på fredagen. Härligt värre!
På torsdag ska jag och Sara träffas och hitta på nåt soft :). Känns som att vi har haft dålig kontakt de senaste dagarna. Inte bra inte bra! Sen ska jag nog träffa Jenny i helgen också, ska bli jätte skoj!

Ska se klart avsnittet nu. Have a nice day!
xoxo

Kvällsinlägg

Nu blir det ett väldigt sent inlägg. Men men. Ska ta sovmorgon imorgon så det gör ingenting ändå. Har dock varit riktigt trött hela dagen, känns som att jag ligger efter med sömnen jätte mycket. Det måste det bli ändring på! Imorgon ska jag verkligen försöka lägga mig tidigt. Skönt att jag tog att jag hade lång dag idag istället för på onsdag. Hade slöjd tillsammans med b1an, våran syslöjdslärare Christel är helt körd. Men snart slutar man ju så då slipper man alla jobba lärare och överhuvudtaget hela skolan. Ska bli så skönt! Först ett fullspeckat och härligt sommarlov och sen börja ny skola med helt nya människor. Längtar!

Idag var jag i alla fall med Becca efter skolan en stund. Gick runt på torget ett tag och kollade lite grann. Jag kollade på en klänning som jag ska köpa. Fast den jag kollade på var från Gina och jag tycker det är lite tråkigt att handla där ifrån när det är sån piss kvalité, men American Appareal har en exakt likadan så den blir det nog till att beställa hem. Lär nog tyvärr inte åka upp till Sthlm på ett tag nu också har ju inte Gbg det märket någonstans så det blir bara till att beställa hem som sagt. Min syster har just den klänningen och den är sjukt fin!
Tillbaka till vad jag har haft för mig idag. Efter att jag och Becca varit på torget så drog jag en buss hem och började plugga. Har legat i väldigt bra det senaste så det känns som att jag inte har så mycket kvar att göra. Riktigt gött! Slipper man ha ångest den sista veckan typ. Har mest varit hemma och tagit det lugnt, eller ja i princip hela dagen sen jag kom hem. Har kollat fyra avsnitt av OC också, gillar den serien hur mycket som helst! Kollade aldrig på den när den gick på tv;n men nu har jag laddat ner en massa avsnitt och jag tycker det är väldigt bra.

Imorgon blir det sovmorgon då. Ska bli skönt att få sova ut! Dock inte så länge, bara till halv åtta. Måste upp och duscha osv. Senare på dagen har jag faktiskt inget planerat. Men det dyker alltid upp något. Måste plugga hela dagen antar jag, känns som att det är bäst att jag lägger ner min energi på det denna veckan och kan slappa till det en del nästa vecka istället.

Strax ska jag ringa Jimmie och ha ett litet "god natt samtal", hah. Sov så gott god natt!
xoxo

Today i'm wearing this

image10

Skolan

Då sitter man i skolan igen. Har precis jobbat med mitt No arbete, går ganska bra faktiskt. Hoppas jag hinner bli klar bara men det ska nog inte vara några problem. Alla i klassen är ju på klassresa nu så jobbar självständigt i skolan nu vilket är jävligt gött. Har inga tider att passa eller något. Fast jag hade lektion med b1 förut, men men. Också är jag ledig på torsdag och fredag. Har lagt upp lite hur jag ska jobba under dessa dagarna. Blir väldigt slappt.

Idag ska jag gå lång dag, ganska segt faktiskt. Men christel tyckte ju att jag skulle vara med på b1s slöjd senare idag så det är väl bara till att vara med. Jobbigt dock att jag måste åka hem sen och hämta mitt slöjd arbete.
Efter skolan ska jag vara med Becca en stund innan hennes buss går, hon skulle kolla efter någon tröja till skolavslutningen. Inte fel!

Nu måste jag jobba vidare.
xoxo


Sex and the city

Längtar jätte mycket tills Sex and the city Movie kommer till Sverige. 21 juni är premiären och jag ska gå!!!

image9

Låt


Två bra låtar från Gossip Girl

Jimmy Choos & Louboutins

Måste lägga in ett par bilder på mammas rättså nya shoes. Älskar dom och är så jävla sur över att hon har strl 39. Har ju själv 36 så jag kan ju bara glömma att kunna gå runt i dom. Riktigt tråkigt!

image7

image8

Lördag och söndag

Gårkvällen var som sagt helt okej. Sara kom till mig runt sju/halv åtta tiden, fixade iordning oss lite grann och så. Satte oss ute på min balkong och drack vin osv, mamma gjorde oss även lite sällskap en stund. En annan rolig grej var att det satt några små killar nere på gården som vi vinkade till och sen på skämt tog kort på också säger dom "är ni kåta eller?". Haha hallå eller, små lammkött alltså. Efter ett tag åkte vi till stora höga och gick bort till getskär där det var lite folk. Dock var det ganska segt så vi åkte efter en halvtimme ungefär. Fredrik & co skulle iväg på en annan fest som vi också tänkte följa med på men trötta som vi var så blev det hemåt istället. Träffade även Tom på stationen som hade pajat sin moppe så han fick gå med den ända hem till ödsmål, plus att han redan då hade gått från stenungsön. Stackarn! Drog i alla fall en buss hem sen också somnade jag nästan direkt.

Idag har jag tagit det lugnt bara. Har kollat på en massa gossip girl avsnitt på 5an, har ju sett dom innan men de är ju så bra så det gör inget. Håkan och Max kom också hit en liten stund förut och fikade. Efter att dom hade dratt så åkte jag ner och solade. Härligt! Har blivit väldigt dåligt med det de senaste, men jag ska sola en massa nu inför skolavslutningen. Det är ju inte så snyggt med vit hud mot cremevit kjol.
Snart ska jag käka. Blir porterstek, så jävla gott! Och ikväll ska jag och mamma käka en massa massa frukt framför en Beck film. Inte helt fel! Måste plugga en del efter maten också. :)

Ha en fortsatt bra dag!
xoxo

Homecoming

Har redan kommit hem. Skriver imorgon om hur kvällen varit, helt ok har det vart i alla fall.

Saknar J en massa! Plus att han är i Oslo just nu, och i onsdags var han på Malta. I veckan ses vi! Längtar!

Anonyma?

Jag blir så trött va! Ni som kommenterar så att säga "taskiga" kommentarer anonymt är så jävla töntiga. Jag har sagt det så många gånger förut men jag säger det igen: Vill ni ha eran röst hörd kan ni ju skriva i era namn också! Är ni så fega att ni inte vågar stå för era åsikter? Kan ni inte kommentera med era namn så behöver ni inte kommentera alls! Det handlar inte om att jag inte kan ta kritik, för det kan jag mycket väl. All kritik är bra kritik! Men inte när det är från fega jävlar som inte kan stå för det dom säger.

Le outfit

image6

Ny bloggadress

Tänkte berätta för er att jag kanske kommer byta adress.
Så i så fall hittar ni mig snart på www.schonhet.se

Skriv gärna vad ni vill läsa om också.
Har upp till hundra läsare per dag och
det är inte så lätt att veta vad alla vill läsa då.
Så kom med förslag nu!

Ikväll ska det spåras

Hello fellows! Igår var det en mysig kväll. Träffade Rebecka på torget och handlade massa mat. Sen skulle vi gå upp till Felicia för att hämta Beckas moppe. Och jag lovar er, det var det värsta jag gjort på länge! haha. Gick med jätte tunga kassar i uppförsbackar, det är inte min grej någonstans. Vi drog i alla fall hem till mig och fixade ordning oss lite och sen kom Petra och Malin. Gjorde ett tappert försök till att laga maten men det gick som det gick, var ätbart i alla fall. När det kommer till mat så ska man verkligen inte fråga mig. Det är ju inte direkt så min Mamma är "laga-mat-morsa" eller vad man ska säga. Well well. På kvällen satt vi bara och chillade på min balkong och lyssnade på musik. Riktigt soft! Sen ville grannarna att vi skulle komma över så då blev det så, satt där en stund och bara snackade men det blev lite torrt efter ett tag så då var det bara till att gå över till mig igen. Skulle sjunga singstar egentligen men jag försökte mig på disken istället, gick dock inte så bra så jag får fixa det idag istället.
Senare när alla hade åkt hem skjutsade Rebecka mig bort till Fredrik så gick vi en promenad och pratade om en massa. Härligt! Någon som delar ens åsikter och som tänker samma, dock tror jag nog att en jävla massa andra tycker samma som oss. Eller tror och tror. Jag vet snarare i och med att folk säger samma saker till en som man själv tycker. {förstår inte riktigt hur man kan göra en sån sak, så jävla pinsamt! och som sagt är jag inte den enda som tycker det.}

Idag ska jag vara med Sara och kanske Jenny. Tror det blir ikväll snarare, är riktigt party sugen. Funderar på att kolla upp med Jonas vad han ska hitta på. Tycker om den grabben riktigt mycket och han ställer upp på allt! Å andra sidan så kan det vara lite segt att åka in till stan ikväll, men vi får väl se.
Under dagen ska jag bara ta det lugnt och ner på torget med Mamma en stund tror jag. Köpa vin till ikväll och kika runt lite grann.

Jag saknar J något så in i norden! Den killen har förändrat väldigt väldigt mycket för mig, bara positivt då. Han har allting och en massa där till. Är glad att jag fått träffa dig!

Nu är det frulle på G. Skriver nog mer senare.
xoxo

image5
<3


J is a stalker

"Hej söta jag kan komma till dig i veckan om du vill så kan vi ta in på nåt skönt hotel o bara mysa o ha det bra puss"

Snacka om stalker sms? Come on alltså, hahah.

Bloggvärde

Kollade nyss upp vad migg blogg var värd.

"Din blogg är värderad till: 3 020 kr"

Känns lite väl pinsamt i och med att det är ganska många bloggerskor som tjänar miljoner på sina bloggar. Haha. En sak som är säker är att jag inte kommer satsa på att min blogg ska bli stor.

Ledig idag

Nu var det några dagar sen som jag bloggade, har inte haft så mycket tid över. Har haft tema vecka den hrä veckan och idag är vi lediga. Så skönt! Var i skolan igår på kvällen från 18 - 20, sålde en massa armband som vi gjort i slöjden. Haha. Och pengarna gick till Sos-barnbyar. Det har i alla fall varit en slapp och bra vecka hittills.
Idag så ska jag bara vara hemma under dagen (vad jag vet iaf) och stoor städa mitt rum, det kan verkligen behövas! Ser ut som ett bombnedslag rent ut sagt. Inte så kul att ta hem folk då. Annars så ska jag kolla med mamma om hon vill hitta på nåt kul också.

Ikväll så kommer Petra, Felicia, Rebecka och Malin hit. Vi ska bara chilla och käka middag. Blir nog inget speciellt utan bara helt lugnt som sagt. Trevligt! Kanske sjunga lite singstar och sånt. Känner mig inte så pigg på att dricka något ikväll så får se hur det blir med det. Jag kan allt hålla mig till kära cola light ;) mohaa.

Egentligen så skulle vi shoppat idag också men det blev inget med det för att Petra och Rebecka inte hinner in till stan fören vid fyra/fem tiden någon gång. Seeegt! Är riktigt sugen på det. Känns som att jag inte handlat något på år och dar, senast var ju i helgen men ändå hah. Det får väl bli en annan dag snart istället.

Imorgon ska jag och Sara hitta på något skoj. Hoppas på party :). Ska kolla om Jenny vill vara med, var över en och en halv vecka sen som jag träffade henne. Tråkigt värre! Men jag tvekar på att hon är på eftersom hon alltid ska göra något annat. Miss her anyway!

Nu blire städning. Later!
xoxo

Lista

10 sanningar om mig själv:
Jag var extremt killig när jag var liten
Jag har svårt för att lita på folk
Jag har tränat judo
Jag ska flytta ifrån göteborg/västkusten direkt efter gymnasiet
Jag hatar småbarn, skulle aldrig skaffa egna
Jag ska lägga mig under kniven så fort jag fyllt 18
Jag ska jobba som flygvärdinna i ett år
Jag skulle aldrig kunna fortsätta leva om min mamma dog, vare sig hur gammal jag än är
Jag är onormalt beroende av pengar
Jag är jätte kräsen när det gäller mat

Manikyr

Hejsan!
Har precis käkat middag. Kom hem från manikyren för någon halvtimme sen. Det blev lika bra som vanligt! Är super nöjd! Katarina är verkligen jätte duktig, hon kan sin grej. Mina naglar har blivit jätte långa nu så den här gången tog vi bort all förlängning och förstärkte mina egna. Kul att mina egna har blivit så pass långa nu. Beställde även två nya tider, en tid precis innan skolavslutningen och en innan jag åker till gotland. Längtar verkligen jätte mycket till gotland nu! Vecka 29 är den bästa veckan på hela sommaren. Har alltid lika kul och träffar alltid nytt och trevligt folk. Längtar efter att få träffa Jimmie också, kommer bli ett kärt återseende. Var så längesen nu.

I övrigt har min dag varit bra. Åkte hem direkt efter skolan och fixade och donade lite sen åkte jag ner till torget. Fixade en sak och lämnade sedan in ett par nya skor på klackning. Älskar mina nya skor! Har suktat efter dom i nästan ett år snart men aldrig köpt dom. Det bästa var att jag hittade dom på freeport och där var det sänkta till hela 900:- när de kostade 2500:- från början, bästa köpet på länge!

Ikväll ska jag bar ta det lugnt och plugga lite till. Ska vara lite social med mamma och Håkan också :).
Ha en bra kväll!
xoxo

image4
Såhär blev naglarna denna gången. Ledsen för den suddiga bilden :P.

Nagelfixning imorgon

Har precis kommit hem från torget, ska käka strax. Ska försöka slänga ihop något, mina kunskaper inom mat och sånt är inte de bästa men försöka kan man alltid. Var som sagt på torget förut. Jag, Sara och Marie fixade en grej ;) haha. Efter det gick jag till Studio West där mamma fixade naglarna, jag ska dit imorgon och göra ordning mina. Ska bli härligt och få det gjort igen. Går dit en gång i månaden drygt och det är verkligen värt pengarna! Kan lägga in en bild på dom imorgon så ni får se. Den här gången ska jag ta bort all förlängning och förstärka mina egna bara, mina egna har verkligen växt som ogräs. Kul kul!

Ikväll blir det bara lugnt. Måste plugga en massa så min kväll består väl endast av det. Tråkigt men det får man väl ta. Det är bara att kämpa på nu in i det sista sen är det slut. Bara en månad kvar nu:) wei! Längtar nästan mer till gymnasiet nu än till sommarlovet. Låter säkert jätte konstigt men ska bli så skoj och börja en ny skola med helt nya människor. Kommer säkert att ha panik första dagen när man är helt alone men det fixar sig, haha.

Nu blir det käk och plugg. Vi hörs!
xoxo

Helgen som gått

Hallå! Den här helgen har varit jätte mysig faktiskt, har inte festat något särskilt men skoj har det allt varit.
Igår så åkte jag och mamma iväg till Kungsbacka för och shoppa lite. Har letat efter ett par skor till avslutningen överallt men har inte hittat några, så igår så hittade jag ett par. Köpte en massa annat också, kul kul. Sen när jag kom hem igen så gick jag och Sara till coop för att handla mat inför kvällen. Det blev avocado med crème fraiche och stenbitsrom, kycklingsallad med fetaost, vitlöksbröd och även vitt och rött vin till de. Satt hemma hos mig och drack vin och snackade massa fram tills elva tiden någon gång och sen så gick vi iväg för att träffa Tom och Jeff. Satt och pratade och hade det trevligt i någon timme tills att jag och Sara kände att det började bli lite för tråkigt. Så vi gick hem och satte oss och fortsatte dricka vin ett tag. Slockande nästan direkt efter det. Var sjukt trött efter dagen!

Idag så mötte jag upp Sara för att gå ner till torget och ha det mys på bryggan. Vi lever ju där som ni kanske märkt, haha. Köpte glass och hade det jätte härligt i solen, dock blåste det lite för mycket men det var gott ändå. Satt där ett bra tag tills att jag skulle ta bussen in till stan och hem till Håkan. Träffade mamma också gick vi iväg för att handla godis till ikväll på en jätte stor godis affär, observera jätte stor! Sen svängde vi förbi och handla pizza också. Tjocka som vi är. hah. Käkade hemma hos Håkan och sen åkte vi till stationen för att hämta min bror och syster.
Kom hem nu för ett par timmar sen. Dagen har i alla fall var mysig. Eller ja, helgen kanske jag ska säga.

Sen måste jag även passa på att gratta mitt hjärta Jimmie på hans födelsedag idag :). Ska alldeles strax ringa han och säga grattis.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
xoxo

image3

Jag idag

Värsta kvällen på länge

Hallå mina vänner! Hoho. Idag har det verkligen varit världens skit dag. Har inte nånting att göra och sitter här i min ensamhet. Mamma hade lovat att vi skulle ha filmkväll men nej, för någon halvtimme sen så skulle hon tydligen ut med tjejerna? Trevligt för henne men inte för mig. Och alla kompisar är ute och gör annat. Går fan och lägger mig snart, så sur är jag. Haha. Men men.

Var i stan förut och lämnade av min bror och syster vid tåget som ska till halmstad över helgen. Sen åkte vi till Håkan och tog varsin glass sen drog vi hem med en gång igen. Skönt att ha bilen nu i alla fall och slippa allt jävla bussåkande, orkar verkligen inte med det längre. Tänk till hösten då när jag måste pendla till Göteborg varje dag fram tills att vi fått tag på en lägenhet, segt som få!

Imorgon ska vi till kungsbacka (kungsmässan, freeport) och kolla om jag hittar några skor till avslutningen och lite annat trevligt. Har verkligen letat över allt efter ett par dojjer men har haft oturen och inte hittat några, som vanligt.
Nej fan detta inlägget blev bara tråkigt och negativt. Haha. Jag skriver mer imorgon istället när jag är på bättre humör.

Nu ska jag gå och ha ännu mer tråkigt. Hoppas ni andra har en härlig kväll i det sköna vädret i alla fall!
xoxo

Skolinlägg

Sitter i skolan igen. Är en riktigt seg lektion, har so och håller på att skriva på mitt Kina arbete. Valde att skriva om politik, men det var väl ingen nyhet jag skriver ju alltid om det om man får välja själv haha. Förut hade vi no också och gjorde någon lab där man skulle få fram DNA på en kiwi? Gick ju dock inte så bra men men. Sen är det matrast, måste fan sitta och plugga på musik provet tills imorgon då. Segt segt men det får gå. Jag får la nöja mig med ett g.

Efter skolan ska jag plugga hela dagen. Låter ju fan som att jag inte har något liv, går i skolan och pluggar på fritiden. Haha. Men det är skit mycket saker vi har som ska vara inlämnade tills v 22 typ så det är väl bara och ligga i. Det är ju sommarlov om bara några veckor så man ska inte klaga. Så himla skönt att börja ny skola till hösten va! Har längtat som fan efter gymnasiet alltså.

Nu ska jag fortsätta här. Ha det bra :)!
xoxo

Peddoooo

Kom precis hem. Har varit nere på torget med Sara och suttit på bryggan och käkat glass, är så himla varmt ute nu ju. Vi var även inne på bokia en liten stund och gjorde Johanna sällskap sen kom hon bort till oss också när hon hade rast. Trevligt trevligt! Var inne på gina och såg en skit fin jacka som Johanna ska köpa, vi hade lovat att lägga undan den åt henne men klantiga som vi är så glömmer vi det hah. Sry :)! Sen så hände även en annan rolig sak när vi satt på bryggan. Han peddot kennet kom fram till oss och började prata.
- Han; Ser jag bra ut?
- Sara; Nej du ser inte bra ut
- Han; Är det t-shirten det är fel på?
- Sara; Nej
- Han; Är det shortsen det är fel på?
- Sara; Nej
- Han; Men vad är det de är fel på?
- Sara; Men du ser bara inte bra ut
- Han; Men det kanske är färgen (brännan) det är fel på då?
- Jag; Heeej dåå (vinkar)
Han är verkligen helt jävla sjuk, haha. Samtidigt som han stod där och pratade med Sara så skrattade jag som fan, han ser verkligen för jävlig ut. Usch usch. Psyko som få!

Snat ska jag sätta mig och plugga igen. Orkar verkligen inte! Det är upp mot tio saker som ska vara klara tills v 22 typ. Fattar inte hur jag ska hinna men det är väl bara att plugga på och göra sitt bästa.
Sen är jag även as as trött. Håller på att somna känns det som. Blir alltid jätte trött när värmen börja komma, jobbigt men men.

Nu: plugg som sagt.
xoxo


I skolan

Då sitter man i skolan igen då. Sitter och jobbar med mitt idrottsarbete som faktiskt går framåt, skriver om riskerna med rökning och susning just nu. Trevligt trevligt. Slutar vid 09.25 och sen är det engelska, tror jag? Jag är verkligen sämst på att komma ihåg mitt schema. Idag slutar vi inte fören halv fyra vilket är sjukt segt. Orkar verkligen inte med skolan längre, är så jävla skoltrött så det inte är sant. Men snart är det ju över det är bara fyra - fem veckor kvar och då är helgerna inräknade också. Det ska bli riktigt gött att slippa den här skolan sen och få börja på gymnasiet.

Idag ska jag plugga en maaassa och träffa Sara. Blir nog bra! Känner att jag kommer vara pluggis de närmaste veckorna som kommer här framöver, hah. Har jätte mycket saker som ska vara inlämnade. Bland annat So arbete, No arbete, Idrotts arbete, Engelska recension, Slöjd arbete, Svenska prov, Musik prov osv. Ni ser ju hur mycket det är kvar och göra. Men jag har en vecka extra att jobba på eftersom jag inte ska med på klassresan, jag känner att jag behöver få gjort klart allting nu asså.

Nu ska jag fortsätta vara flitig och arbeta ;).
xoxo


Härlig dag

Har precis pluggat klart. Duktigt av mig ;)! Har slitit som en jude med ett Kina arbete vi gör nu, orkar verkligen inte plugga mer. Det får vara bra för idag i alla fall. Ska sätta mig framför en rulle med mamma och Håkan om ett tag, blir mys. Sen ska jag försöka komma i säng tidigt också. Försöka kan man ju alltid men man vet ju inte om det kommer gå så bra. Jag är verkligen sämst på att lägga mig i god tid, somnar nästan aldrig fören vid tolv - ett snåret. Inte okej!

Var ju på torget med mamma förut som sagt. Köpte en lavendel lila klänning från Odd Molly som var väldigt fin. Känns som att jag shoppar varenda jävla dag nu. Kan knappt minnas senast det gick en - två veckor utan att jag köpt något. Det är inte så bra! Har ju inte barnbidraget så jag får ju pengar när jag vill ha och mamma pröjsar alla kläder osv så det går ju långt långt över gränsen på vad barnbidraget är. Lite synd att min mutter vill att jag ska börja med att ha lite pengar till hösten, så jag kan betala lite saker i alla fall förutom kläder och dylikt. Kommer aldrig klara det haha. Jag skulle nog aldrig kunna ha en direkt ekonomi, bara handlar och handlar hela tiden. Tänk när man flyttar hemifrån och sånt, vill inte ens tänka på det. Blää.

Imorgon har jag inte planerat något speciellt. Ska plugga en massa och träffa någon kompis säkert. Blir nog en soft dag. Det är så skönt att det är så gott väder ute nu, man orkar så himla mycket mer. Man har typ inte ångest för att gå till skolan på morgonen eller något :) plus att man kan använda alla fina vårkläder osv.

Nu ska jag ringa en plutt som jag lovat. So long!
xoxo

I'm back on track

Har ingen bloggtorka längre, haha. Konstigt att jag inte kan hålla mig bort ändå när jag sket som fan i min förra blogg. Well well. Idag har jag bar latat mig, var och gjorde nationella i matte i skolan imorse och sen gick jag hem. Sov bara tre timmar inatt så jag slocknade direkt när jag kom hem. Så himla skönt att alla nationella proven är över nu, inte ett enda kvar så nu är det bara att fokusera sig på de sista inlämningarna. Riktigt gött! Ska plugga en massa idag så jag får det mesta gjort, slipper man ju slita hela veckan i alla fall. Ska även träffa Fia en stund sen för en promenix också kanske Jenny om hon hinner det. Annars blir det ganska lugnt ikväll, ska kolla på Beck med mamma. Har en massa beck filmer hemma nu som Håkan tagit med sig från aftonbladet i sin affär. Inte helt fel!

Har nästan ingenting planerat denna veckan vilket känns härligt, kan man bara ta det som det kommer ha det chill. Måste ju dock plugga en massa men det får gå. Sånt behövs ju också! Men en sak är faktiskt planerad till helgen, vi ska ha lite tjejkväll hos mig på lördag med god mat, vin, singstar och melodifestivalen :). Kommer nog bli riktigt skoj! Dock kunde inte Johanna och Marie komma vilket var tråkigt men man får göra det bästa av situationen ändå eller vad man ska säga. Vi är verkligen alltid hemma hos mig, känns faktiskt lite tråkigt. Kan vara roligt att vara hos någon annan någon gång också, men min lilla mamma är ju ofta ute och ränner på helgerna ;) haha.

Snart ska jag och mamma ner till torget och handla lite. Ska hämta ut några tavlor som är på inraming också. Det är bilder som min systers kompis tagit, jätte fina verkligen! Det roliga är att han bara förstorar upp sina bilder i ett exemplar så man är ju helt ensam om dom. Lite skoj faktiskt.
Passar just nu min lillebror också, han är gullig han. Kommer in i mitt rum och hoppar i min säng hela tiden. Fast han kan vara snäll också. Förut sa han att jag är världens bästa stora syster och att han älskar mig mest, då blir man glad :).

Oj nu blev det ett långt inlägg.
Ha en fortsatt skön dag!
xoxo

/

" Det får fan vara nog nu. Ni som håller på emot mig (i princip alla) har verkligen tryckt ner mig. Jag har inte ett skit kvar och det vet jag själv om. Vart vill ni komma egentligen? Ni har ju fått precis som ni vill, vänt alla emot mig osv genom en massa skit snack. Jag är medveten om att de som håller på inte tycker om mig för fem öre men de flesta som håller på har jag inte ens gjort något emot alls, utan ni har bara förts med av strömmen i allt snack. Så uppfattar i alla fall jag det. Som sagt så har ni verkligen lyckats dra ner på mitt självförtroende och min självkänslan rejält, vart vill ni komma? Jag tycker bara ni kan låta mig vara eftersom ni nu har fått som ni vill. Ni gör mig bara ännu mer illa och vänder fler och fler emot mig. Jag gör ingenting alls mot er, jag pratar aldrig skit eller gör er illa. Varför kan ni då inte bara sluta och låta mig vara? Som jag sa så vet jag att ni inte gillar mig och jag gillar inte er heller, men det är väl bara att låta varandra vara och låta bli skit snacket och inte bry sig alls. Jag kan verkligen inte göra något alls längre utan att allt det här uppblåsta skit snacket står i vägen hela tiden. Vart jag än vänder mig så finns det där. Jag gör ju som sagt ingenting mot er så låt mig också vara då! Ni borde sätta er in i min situation och tänka på hur ni själva hade kännt då. "

Hm

Har fått bloggtorka, kommer inte blogga på ett tag. Vi hörs!

:(


I didn't know then it would hurt like this but I think
The older I get
Maybe I'll get over it
It's been way too long for the times we missed
I can't believe it still hurts like this

En dag med Sara

Snart ska jag sova. Sara åkte hem för ett tag sen. Hade mys kväll här ikväll igen, kollade på en film och snackade en massa. Det var trevligt! Så snart ska jag sova, är hur trött som helst. Ska ju till stan imorgon också vid elva tiden eller något så behöver komma i säng rätt tidigt.
I övrigt har dagen varit jätte bra. Helt chill och härligt :)!

Skriver mer imorgon. God natt!
xoxo

Fredag

Hallå! Har precis käkat lite grann. Var med Sara förut. Vi var nere på torget och tog varsin glass och sen åkte vi hem till mig. Sara lärde mig att spela kortspel, riktigt kul jag suger verkligen på sånt annars. Vi satt ute på min balkong ett tag och sen fick vi så pass tråkigt att vi tog en promenad till torget igen. Gick runt där en stund och kikade i lite affärer sen tog vi bussen hem. Så snart kommer hon hit igen så får vi se vad vi hittar på :) blir trevligt!

Imorgon ska jag, mamma och linus till stan och shoppa lite. Jag ska kolla efter någon avslutningsklänning. Sen ska vi nog till Håkan en stund också och käka på hemma hos. Nice! Annars ska jag nog bara ta det lugnt, känner för och festa men vi får väl se vad lördagen bjuder på.

Ha en bra kväll!
xoxo

Gulligt

Måste bara slänga upp det här innan jag lägger mig som kommer från mogis blogg.

"Du kan ta kontroll över ditt liv, det är bara att ändra ditt sätt att tänka. Varför ska jag vara ledsen över att jag blivit sårad 1 triljon gånger?! Istället för att bli ledsen att du fått spraken, fira det! Det finns så många större, bättre möjligheter där ute, allt händer för en anledning. Så även fast den här dagen vart svår så har jag verkligen tvingat migsjälv att tänka positivt, destå tidigare man får reda på hur saker och ting kommer vara, destå bättre. Smärtan kanske finns kvar ett tag, besvikelsen, allt som byggts upp under en längre period ser man krossas framför en. Jag tycker alltid man ska ge varandra en andra chans. men när 2 blir 3 och 3 blir 4, när vet man när chanserna tagit slut? Innerst inne så hoppas man ju fortfarande.."

Tyckte det var fint :)

Myskväll med Sara

Nu sitter jag här igen då. Sara gick precis, vi har ju kollat film som sagt var. Hade en film kvar dock men den får vi se imorgon eller något istället. Har svullat rejält på godis och snacks, inte bra! Men men. Man får väl ta två veckor som man inte äter något alls så man går ner några kilon tills sommaren. Haha. Usch!
Känner mig sjukt trött nu så ska strax sova. Härligt att komma i säng tidigt även om man är ledig imorgon. Har inget speciellt planerat tills imorgon förutom att jag och sara ska hitta på nåt skoj. Men det återstår att se.
 
Why did I have to fall in love with you.
I'm drivin myself insane.
I don't know.
Without you I can't function no more.
And you, will never look at me the same.
You know it's really drivin me insane.
I don't know.
Without you I can't function.

Nu: sussa!
xoxo

Valborg

image1

Bild från middagen med tjejerna igår :)

Ny blogg

Då har jag fixat mig en ny blogg nu. Blev trött på den gamla och ville byta upp mig så nu ska jag försöka vara lite mer aktiv, bloggade ju allt för sällan förut. Men nu blir det andra bullar :) hah.
Ska strax städa mitt rum, ordentligt för en gång skull! Måste ha det färscht och fint sen när sara och jenny kommer. Vi ska hyra film och handla något gott och äta, mys! Blir nog en väldigt lugn kväll känner jag. Hade det jätte trevligt och skoj igår med tjejerna. Vi käkade middag hos mig och drack massa vin, inte helt fel. Gick över till min granne och satt och snackade och drack hela kvällen. Fast kvällen kunde ju varit roligare måste jag säga men det funkade ändå. Träffade tim vid två - tre tiden någon gång och pratade lite och så sen traskade jag hem och slocknade direkt.
Idag har jag bara varit hemma och chillat. Har diskat undan en massa disk från igår också, mindre kul men sånt måste ju göras också. Sen har jag umgåts lite med min mamma.
Tills helgen blir det lite av varje, hoppas i alla fall på fest. Annars ska jag och mamma shoppa lite också och vara med vännerna. Hoppas på en trevlig helg! Är även ledig på måndag så det ska bli riktigt skönt.

Hoppas ni ska gilla min nya blogg :)
xoxo

RSS 2.0