Uffe

Slänger in en till video på grymma Ulf från Ica reklamerna. I SCHLIKE! Ha!


Bag in da Box

Haha, så jefla sköna grabbs!


My weekend

Hej everybody! I'm back on track now! Hoho. Har haft en massa för mig den här helgen, och den har varit outstanding. Har haft mega kul! Mjau.

Fredags: Hade världens grymaste förfest hos Lisa ute på Tjörn. Sjukt skoj! Det kommer göras om i will tell you. När vi hade gjort både det enda och det andra (bland annat gjort tappra försök till att fånga jordnötter med munnen som ngn annan kastade, dansat som fen, druckit (somliga fick för mkt), kört striptease and so on) så åkte vi in till Std där sundanatta utspelade sig. Träffa på en massa trevligt folk och hade det allmänt nice. Träffa Tim också som jag inte gjort på år och dar, det vart icke fel! Sen runt halv tre tiden försökte jag och Elin få tag på taxi som vart helt omöjligt så istället fick vi gå en promenix hem tillsammans med Folke. Var hemma runt halv fyra och då däckade vi på stört efter att vi tryckt i oss varsin macka.

Lördags: Hade en reeedig chilli dill dag. Bestående av en massa olika äventyr. Jag hookade upp med Matte och Lisa för en promenad runt halv två tiden. Fast vi vart lata och satte oss istället ner på en bänk och slappade, häe. Jag gick sen hem och packa ihop mina stuffs och gick sedan bort till Matte för att möta upp Lisa och gå ner till bussen. Åkte ut till Tjörn (hem till Lisa) och tog det lugnt, städade lite efter dagen innan, käkade nudlar och så. Åkte och köpte oss en fet godis påse och käkade, yummie schlummie. Sen tog vi oss ut till Hawaii där vi hade tänkt oss ligga och slappa hela kvällen men nej, där vart det molnigt och blåsigt. Istället åkte vi hem till mig där vi hämtade massa goa kuddar oså också åkte vi till donken och köpte mat och sedan snabbt ut till Lisa också för att hämta filtar. Sedan bar det istället av till Almön där vi var hela kvällen och hade det mys. Käkade vår donken mat, lyssnade på musik, chillade och badade nästan näck. Det vart en härlig dag!

Söndags: Gick upp relativt tidigt och käkade en goooing frulle med fam. Tog en dusch och fixade mig sen åkte jag in till stan med Mam och Linus för att shoppa och käka gott. Gick runt i stan ett tagoch kolla runt, eller stan och stan närmare bestämmt Nk. Köpte världens finaste klänning! I'm in love! Köpte massa fina kläder till Linus på Kids avdelningen där också. Han vart nöjd när han fick tjatat till sig en tråkig och simpel Gant tisha, hah. Dock hade jag och Mammsen bättre smak och fick köpt lite annat fint till han. Sen hookade vi upp med Håkan och Max och käkade på en Greek restaurang, älskar maten där. To die for. Vart proppmätt hela kvällen sen efter det. När vi kom hem så kom Matte hem till mig också kollade vi matchen med Mamma och Linus. Det var en sjukt bra och härlig match må jag säga! Och efter det vart det läggdags för mig, vart sketa trött efter dagen.

Och idag blir det till att cleana upp rummet och tandläkaren halv fem. Lär nog gå bra, as usual. Också ikväll blir det Alladin med lite trevligt folk. Har aldrig varit där så det ska bli kul att titta förbi och smokea lite vattenpipa. Inte för jag är ett fan av vattenpipa men det kan säkert vara trevligt some times. Ha!



My lovely new dress. Den kommer från Warehouse och jag köpte den på Nk Coctail. Mjaaau!


Också får ni ta del av ett par ganska så nya skor. Köpte de samma dag som avslutningen. Och de kommer från Tommy Hilfiger.

Yelloe

Sorry sorry för att jag inte skrivit på nästan hela helgen! Har haft fullt upp. Imorgon blir det dock en lugn dag så kommer med ett lååångt inlägg om vad jag har haft för mig. Också en bild på klänningen jag köpte idag ;) mohi.

Ska sussa gott som fen nu efter en härlig match. Fan vad Spanien är bäst! (jag kan ingenting om fotboll, men det var riktigt kul att se just idag. hoho)


Cool girls



Fille och jag klockan nio på morgonen. Skolavslutningen.
Det gick bra för oss!

Familjeliv?

Jag har börjat fundera lite alltså. Över framtid och sånt. Är så jefla trött på folk som säger att man alltid ändrar sin åsikt angående att skaffa barn/bilda familj t ex. What?? Jag kan säga som såhär att jag vet många som är runt 30-40 som när de var i min ålder visste nästan exakt vad dom ville bli och vad dom ville göra när dom blev äldre, och som idag står fast vid det och har nått sina mål.

Nu till det jag syftar på. Jag blir så trött på folk som chokeras och tycker att jag är helt out of my mind för att jag inte vill skaffa barn och bilda familj när jag blir äldre. Nu ska jag heller inte säga att det aldrig kommer hända, för jag är inte gammal nog att avgöra det men jag har aldrig någonsin i hela mitt liv haft tanken på att jag själv skulle leva det ultimata familjelivet. Där blir det ett big no! Jag ska vara helt ärlig, jag är alldeles för egosentrisk för att fixa sånt. Egosentrisk på både ett bra och dåligt sätt. Det dåliga sättet är t ex att jag aldrig skulle kunna hålla samman min familj. Jag vet redan nu att jag kommer ha way to much med mig själv. Bland annat jobb.

Jag vill kunna göra allt det som man inte kan när man har en familj att vara med och ta hand om. Att kunna ta en resa när fan som helst, gå ut när man vill, jobba hur mycket man vill.. You get the picture. Att bara kunna tänka på sig själv och inte ha en massa kids klängandes på en!

Eller vad tycker ni?

Mjau

Sitter och lyssnar på en massa bra musik nu, det behövs när man är så trötter som jag är just nu. Skulle kunna sova bort al day long men det går icke. Ska käka middag snart och sen kila ner på torget och handla lite tills ikväll. Massa gott! Ha! Strawberrys and so on. Appropå strawberrys så saknar jag mina änglar Jenny, Sara och Becca. Come home giiiirls!

Idag vart jag och Mamma i stan. Hon skulle på vaxning också shoppade vi. Fast jag, som brukar ha turen, hade oturen och fick inte med mig nåt alls hem. SO SAD! Eller jag köpte en rouge, men det är icke någe märkvärdigt. Måste måste måste in på söndag igen. Aj will fajnd såmfing som jag visar upp här, prömise!!! Men bara på ett villkor att ni blir bättre på att kommentera. Vad är det här, ni får ju kommentera lite grann också om ni ska läsa. Häe.

Foer aevrigt idag så blir det chill pill. Ska kolla fotbollen med mum ikväll, det är det enda som är planerat. Eller nej.... Vänta.. Jag ska träffa Matte en stund också som kommit hem från Bulgaria nu :D!

Igår vart jag i stan med Petra och Elin. Innan Elin kom in så käkade jag och Petra pizza, yummie schlummie! När Elin anlände satte vi oss på Sense hela kvällen och hade det mys. Var en sväng runt valand och avenyn också. Och ja, jag gjorde bort mig. Don't ask! Fast bara för tre pers men vadårå. (Internt till P & E: "Vart vill ni att vi ska?" hahah)

BTW, imorgon är det partyyy!

Nu ere keeeek.
XOXOOOOOOOOOO

God mörgon

Vaknade runt nio tiden redan. Innan det hade jag hunnit vakna vid sju och åtta. Inte konstigt eftersom jag la mig redan kvart över åtta igår kväll. Helt sjukt! Hade så jävla tråkigt hela dagen igår att jag blev på så pass dåligt humör så jag gick och la mig. Var sur på allt och alla tillslut så då vart det lika bra att dra täcket över huvudet och hålla käft. Ha! Ingenbra dag alls igår med andra ord.
Känner på mig att den här dagen kommer bli den samma, keeeeeeft. Har hunnit kolla djävulen bär prada och käka lite frulle. Ska fixa iordning mig nu och sen hänga på till stan när Mamma fixar passet. Så ser min otroligt roliga dag ut. Usch!
Om någon vet något som kan få mig på bättre humör så tell me! Är öppen för alla förslag just nu! hah

Later, tjingeling!
XoXo

Nice

Nu kliar dte så mkt i både min och mammas lilla kropp så nu är det dags för att beställa en sista minuten resa. Vi står inte ut här längre! Iofs så börjar vädret tillåta lite bättre nu men jag vill bara iväg. Är sugen på Nice, dock vill inte Håkan följa med för han har fortfarande mkt att göra efter att ha sålt affären. Hans föräldrar bor ju där och då hade det vart lättast att vara hos dom. Men jag och Mamma ska kolla runt efter något som ser bra och soligt ut. Det enda problemet är att Mamma inte kan använda sitt pass för att hennes förra efternamn står där på, så nu måste vi vänta tills hon skaffat ett nytt. Och nu under högsäsongen kan dte ju ta upp mot en och en halv vecka. Vi vill ju åka redan inom den här veckan! Men de som väntar på något gott.... ;). Fast jag orkar inteeee vänta! Vill iväg nu nu nu! Alla friends är ju bortresta också typ så har inte så mkt för mig just nu känner jag. Suck.
Men iväg ska vi och det ska bli så jävla skönt!!!!!!!



Baj dag

Nu sitter jag och är helt död. Har precis kollat Pretty Woman, men ska snart ta på mig ett par pjucks och ta mig utåt. Blir till en lång powerwalk. Need it badly! Känner att jag vill gå ner för att sola också men den idén kanske inte är så bra, man skall icke sola varje dag. Mohi.
Hittills har det varit en schlapp dag. Kommer nog bli så hela dagen om inte Annso eller Petra is picking up their phones. Dock har jag bara ringt en gång till båda men ändå. Och sen får gärna my beautis Sara, Becca och Jenny komma hem från sina äventyr. De är i Spanien, Cypern och Danmark. Lyllosar! Give me a week in USA thx!!!

På torsdag ska jag upp tidigt IGEN. Pallar intäää! Nu när det är sommarlov vill man sova ut, right?! Men jag får följa med min Mamma på stan redan när affärerna öppnar. Fast på sätt och vis så är det ju kul med shopping, men inte med att behöva gå upp vid åtta. Come on!

Nu ska ag gå och gräva ner mig och tycka synd om mig själv för att allt är så tråkigt idag!!!!!!!
XOXO

Fs lista




KLÄDER
Skor: Hugo Boss
Sneakers: Converse
Jeans: True Religion
Jacka: Armani
T-shirt: Filippa K
Underkläder: Chantelle

ACCESSOARER
Väska: Marc Jacobs
Plånbok: Marc Jacobs
Solglasögon: Gucci
Klocka: Gant
Ring: Släktklenod

TEKNIK
Tv: Philips
Stereo: Ingen
Mobiltelefon: Prada
Mp3: Ipod
Dator: LG
Kamera: Canon

BADRUM
Tandkräm: Zendium
Tvål: Yves Rocher
Hårprodukt: Bonacure Hairtherapy
Parfym: Lancôme hypnôse, Versace crystal
Hudkräm: Dr Brandt, Biotherm
Rengöring: Dr Brandt
Smink: Dior, YSL, Make up store
Schampo: Schwarzkopf
Balsam: Schwarzkopf
Medicin: Pussar och kramar
Vitamin: Silica plus
Huvudvärkstablett: Alvedon

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: San pellegrino
Öl: Nej usch
Vin: Rhine Lady eller rosé
Bröd: Knäcke macka
Pizza: Capriciosa
Choklad: Ferrero Rocher, Lindt
Glass: Sorbé, Ben & Jerrys

FÄRDMEDEL
Bil: Bentley
Flygbolag: SAS
Taxibolag: Taxi Stenungsund
Cykel: Rosa Kungs

ÖVRIGT
Frisörsalong: Studio West
Bank: SEB
Bensinstation: Statoil
Gym: SATS

New clothes

Idag vart jag på rean på Nk som sagt. Hittade en del riktigt fejna saker. Nöjd nöjd!
Jag har inga planer for todäy. Trökigt! Men det dyker alltid upp nåt så det är bara att ta sig i kragen och rycka upp sig. Är trött och seg, det pallas äntä jue.


Hunkydory tunika

Hunkydory bollero

Tunikan och bolleron together

Gant piké. Lövely färg!

Och fabolous Hugo Boss pjucks.

Langar er ett inlägg ikväll om hur dagen vart osv. Have a nice day folks!
xoxo

Mjau


Får inte nog!
FOREVER21

Bioproblem

Kom precis hem. Har tjeckat Sex and the city filmen. Fy FAN vad bra den var! Sick sick sick. Fällde ett par tårar också, i'm the mes i know! Men den var jefligt rolig också måste jag få påpeka. Den var rolig, sorglig, romantisk and so on. SE IT FELLOWS!

Idag hare vart en riktigt irriterande dag. Penny pung och jag tog oss in till Gbg redan med halv ett bussen för att vara där vid halv två, bion började halv tre. Men nej, när vi kommer till din bajiga biografen så är vi exakt på pricken fem minuter försenade till att hämta ut våra biljetter som vi hade reserverat och då hade de sålts till några andra. Freeeeeeeeeeaaaking angryyy!!!!!!!!!!
Men vi ringde till våra mutters och fick hjälp så vart och såg den här i Stenungsund vid åtta tiden istället. Men den vart ju iaf brao som sagt!

Imörron blire efterlängtade Nk rean. Yihaa! Bränn stålarna nu foer fan! Hoho hihi.
Och nu ska jag sleepa min skönhetssömn, ska ju upp redan halv sju för att åka vi sju. Dead!

Btw! Ni har blivit urkassa med att kommentera, kom igen nu!

XOXO


Le outfit


Slapp dag

Hellu! Nu har jag precäjs kollat klart på Breakfast at Tiffany's. Löve it! Hyrde den och Georgia Rule förut. Har haft chilli dill dag idag. Är måttligt trött från igår kan jag säga, hoho. Kom dock hem i hyffsad tid igår och var icke för fuller. Men men.
Becca, John och Claes var här en stund förut och tjeckade lite film med mig. Annars har jag vart al alone today. Mami kom hem i ngn timme bara på dagen sen åkte hon iväg igen till Halmstad. Det är ju freaking scary att vara helt ensam, gillar det äntä alls. But life is hard baby!

Imorron blire Sex and the city med Penny pung. Longiiing! Ska bli skit kul att se den. Cheeses macaroni!
För övrigt imön blir det slappt. Ska boka hotell/lägenhet med Mamma till v 29 och sånt viktigt. Gotland är också en grej jag längtar till som fen. Kommer bli galet!!

Har haft tjockis kväll helt för mig själv. Har jätte ångest för det nu. Konstigt ändå, jag brukar inte vara sån. Men man ska INTE kolla en film med pinnsmala bruttor i och vräka i sig. Där satt jag liksom med mina Ferrero Rocher och min Jordgubbdglass och mådde illa.



Den ultimata puss-fylle-bilden från igår. Vi gillare!
P & Moí





Jag har blivit tattar tjejen nu då

Happ. Då vart man en rinkeby tjej slash ghettobrud. Mohaha, att folk ens pallar kommentera att hela den värld jag lever i är fejk. Ja visst allt jag äger är ju så feeeejk. Jag orkar inte försvara mig själv längre. Eftersom jag själv nu är så fint som anonym uttrycker sig en ghettobrud så hoppas jag att alla andra ghettobruds handlar underkläder för flera tusingar, shoppar agendas för tre lax and so on.
Anonym du är rolig du. Nej fan, nu ska tattar tjejen här få visa sina senaste inköp endast för att hävda sig. Hahah jag är en tattare! YEAH!


Chantelle undies

Alexander McQueen sjal

D&G och Marc Jacobs halsband


Mulberry agenda

Aaa, asså allt detta är ju fejk. Tattar tjejen här vettö!
Hahah cheees

EHE

Midsommarafton

Midsommar idag då. Fett säger jag bara! Ikväll kommer det spåra.
Skriver ett långt inlägg med mkt bilder sen. Har icke tid nu, ska ner till torget och fixa det sista.
XoXo


Sex and the city the movie

Torsdag nu dårå. Imorron äre dags för midsommar. Fett alltså! Det blir för ferre hos mig och sen iväg, men det kan alltid hända att vi stannar hos mig. Who knows who knows. Har lite problems med vad jag ska ha på mig dock. Men det löser sig alltid! Antagligen får jag åka ner till torget en snabbis imorgon and buy something to wear. 

Idag har jag bara slappar, gött va. Vart nere på systemet och coop och handlade tills imorgon men annars ingenting. Är feting trött idag assoe! Helt sick ju. Annso och Emelie kom hem idag ocks, SÅ JÄLA GLAD FÖR DE! Woho. Tjejerna lär ju vara brownies, fusk fusk fusk. Men jag kör på solariumet för fan. Ska dit en snabbis imorgon också.
Ikväll blire en rulle med Mami, Sara och kanske Jenny. Blir la en beck. Mohi.

På söndag ska jag och Jenny se sex and the city filmen, fy fan vad hääääääääärligt  shailadii!  Ruligt som fen. Longing as hell!

No mah ladies, nu ska jag hjälpa mammsen med maten. xoxo.



Dear mama


GE MIG HALSBANDET! PRONTO!

Darlings


Tänker inte skriva värsta långradiga texten om hur underbara ni är
för det vet ni och alla andra redan.
Det enda jag vill få sagt är de tre orden,
jag älskar er!

Trött dag

Jaha. Så sitter man här och är trött, as usuall. Somnade vid fyra inatt. I'm all dead! Kollar lite oc nu och chillar. Jenny är i stan och shoppar. Jag vill också! Men såklart vaknar man för sent, äntä brao asso. Låg som en död säl i sängen när jag vaknadeförut, första tanken var väl att jag inte pallade med dagen överhuvudtaget. Vill bara lägga mig i sängen och sova bort hela sommarlovet känns det som. Men det går icke picke!

Idag blire till att chilla under dagen mest antar jag. Måste ju värma upp inför matchen. Är mucho taggad! Kommer hit lite folk ikväll också blir det till att kolla matchen. Goett!

XoXo

Gästbloggsinlägg

Jenny här, sitter hemma hos Fanny och väntar på att några kompisar ska komma över. Får väl se vad vi har tänkt hitta på när de kommit, chilla som vanligt kanske? Idag har vi vart och fikat nere på Espresso House, riktigt mysigt lite kyliga vindar dock. Men kanelbullarna var kanske inte de bästa?hahaha. Till helgen är det ju midsommar och den ska man spendera hemma hos Fanny med tjejerna. Vi ska äta god mat och annat trevligt sen senare på kvällen ska vi kanske festa, får väl se hur det blir. Jag och Fanny ska börja med LCHF-metoden, förhoppningsvis kommer vi att se ut som blondinbella sen, skulle väl vart snyggt?hahaha.

Det var allt från Fannys mest älskade kompis, hoppas ni får ett trevligt sommarlov.

Pok

Svarta nyckeln


Idag vart jag glader när detta kom hem med posten!

Midsommar snart

Hello evribadi! Nu sitter jag här och chillar. Ska snart passa min broder för mamma ska på sin ansiktsbehandling. Jenny penny kommer hit lite senare. Har icke något planerat men alltid dyker det upp något. Känner inte för någe party iaf, ska spara mig till midsommar. Då blire middag med alla flicks hemma hos mig med massa gott och singstar. Mohi. Kommer nog bli grymt. Antagligen drar vi väl vidare feter det, vart vet vi inte ännu men som sagt så dyker det alltid upp något.

Som sagt så kommer lille Jenny pungen hit sen. Vi ska ner på torget lite och så, fixa och trixa lite. Hoppas ni får en brao dag!
xOxO

Längesen jag skrev jö

Hallå! Det var alldeles för längesen jag skrev. Äntä bra asso! No no. Nu har i alla fall Annso och Melli dratt till Costa Blanca, i torsdags för att vara mer exakt. Pratade med Annso i förregår och då berättade hon att dom hade varit ute och klubbat hela natten, jäla fuskisar asså! Är riktigt avundsjuk. Men fan vilket pääärtey dte kommer bli på Emelies födelsedag, något kan man allt se fram emot. Sen blire ännu mer spårat med gotland v 29, USA, frankrike, västervik and so on. Detta sommarlover kommer bli galet! Ser fram emot allting mucho!

Orkar inte skriva en massa om vad jag gjort de dagarna som gått så ni får ett liten sammanfattning av dagarna istället.

Onsdags: Skolavslutningen. Spårade som fan! Hade så jävla roligt, yummie! Vi började klockan åtta hos mig med champagne drickandet. Dock inte Fille som gick på pencilin, attans för henne. Men jag och Annso drack tills vi sprack. Emelie kom förbi sen också, hon hade dratt ett par groggar innan och var lagom go hon med. Haha.
Var i skolan och tog avgångsfoto m.m. Sa hej då till alla och sånt som hör till. Betygen fick vi ju också, är FETT nöjd! Sprang sedan ut, var jätte mycket folk på skolan men vi vart galna som fan. Fick en jäkla massa flowers av mami & co, breaking my neck asså. Drog hem och fikade, fick presenter osv. Mofa kom på kvällen också käkade vi middag. Porterstek vart det på menyn btw. På kvällen satt vi alla tjejer hos Sara och hade det grymt. Drack vin och champagne för fulla muggar. Hade iaf den bästa dagen!

Torsdags: Jag, Sara och Jenny hookade upp med Ante, Jocke och Kim. Snackade lite och hade de allmänt trävligt! Hände liksom inget speciellt så finns inte så mkt to tell you guys.

Fredags: Jenny och jag drog iväg på fest hos Malin med lite pojkar. Dock kom dom inte in så jag och Jenny vart så snälla att vi istället åkte hem till henne med dom och spelade guitar hero och kollade en rulle. Storm tittade även förbi senare, alltid skoj!

Lördags: Satt hemma hos mig med Sara och Jenny och drack vin. Jocke och Kim kom också hit och joinade oss. Chillade och drack som sagt, hade det allmänt nice. Jag följde sen med Jocke och Kim hem till Jocke och tjeckade på 50 cent filmen. Den är fet!

Söndags: Var med Becca som jag inte vart med på några dagar. Vart riktigt glad för det! Jenny my angel kom också och gjorde oss sällskap. Lite pöjkar kom också hit. Skulle glott på Juno filmen men ofcourse så funkar inte min baj dvd så det blev till att cheeella och snick snacka. Hade det trevligt i alla fall!

Och idag: Becca sov ju hos mig så imorse drog vi en buss ner till sport life för att sola. Fast bara jag då, mohi. Blev brownie again. Måste sola en massa så man är ännu mer niggah till v 29. Sen åkte vi hem till mig och duschade o sånt. Käkade värsta middagen med mum och lingan. Petra stumpan kom också hit, fixade med naglar osv. Sen när dom drog gick jag ut på promenix med Linnea. Träffade Ante & co snabbt sen blev det hemåt. Snart ska jag iväg igen på äventyr. Klockan är ju bara barnet ;) ha!

Hoppas ni haft en grym start på lovet för det har jag kåmpisar!
XoXo


Lovely P and me på skolavslutningen. Happy faces och galet som fan!


AVSLUTNING IMÖN

Är sjuuukt trött nu people. Måste söva alltså, men nej nej jag måste jue städa. DÖDA MIG! Jag orkar inte mer fixande alltså. Var på torget med Mamma förut och köpte allting tills imorgon. Massa blombuketter/rosor, champagne & vin, tröja m.m. Är helt sluut! Solade förut också, ny är jag niggah och gyllenbrun som en hoochie i Akons videos. Haha nej det var att ta i! Men brun har jag fanimig blivit fellows.

Imorgon äre D day asså! Kanske inte fullt så allvarligt, här ska jag inte ta i så det spricker. MEN jag längtar! Känslan av att slippa hela skiten och börja om på nytt. De ni! Det kommer bli riktigt fett. Börja gymnasiet och allting, jag kommer verkligen inte sakna något som har med stenungskolan att göra. Förutom mah friends! Men vi kommer inte tappa kontakten, det pallar vi inte.

Nu ska jag stääda tråkigt nog och sen sova. Ska upp sex/halv sju imorgon, någon kommer vara död. Men det gör inget. Jag är glad ändå!
XoXo

Tröött

Nu sitter jag och Becca här. Fast hon sover nog mer, den jefla soemntutan asså. Jag är phett trött också! Har sovit skit dåligt inatt. Men det är väl sånt man får ta, livet har sina ups and downs you know.

Sov hos A inatt. Träävligt assoe! Mindre kul att han skulle jobba tidigt. Tänkte jag skulle sova en stund innan det var på G för att gå till schkulan men jobbig som jag är så kan jag icke. Känner att jag dock kommer däcka vilken minut som helst. Ska sola sen så då blire till att sova i solariumet. Är det bara jag som är sån som JÄMT somnar där inne? Har en tendens till att göra det på sådana där konstiga ställen. Ye ye.

Idag ska jag bara chill pilla. Ska ner till törget med mammsen sen och köpa en trööja tills imon. Vädret lär ju inte vara så fint det varit de senaste. Så jävla arghhhhhh för det! Det är ju inte så att man gärna springer ut där i regnet och tjimar & tjoar. Ne ne ne, ickäää! Ska sola som sagt också och ikväll kommer min syrras vän Martina hit och slingar håret på moi :). Hon håller på att utbilda sig till frisör så det är ju brao!
Måste cleana upp mitt rum också, pallar tyvärr inte det men måste man så måste man. Får jue fin besök av mofa imorron. Också äre frukost á la champagne frukost som studenter alltid har hos mig med. Kommer bli grymt, tro det eller ej! Vill bara springa ut nu nu nu och vara happy och allt sånt.

Imorgon ska jag ha stora fejna korckskruvar i håret också btw. Kommer ha värsta manen asså!


Såhär bidde naglarna, najs! Oxå ser ni dekorationen jag har på pekfingrarna på andra picet.

Ska väcka Becca now och sen hitta på något kul
xoxo

Mjau

Helloj! Sitter här och kuckilurar asså. Läste precis nya veckorevyn som damp ner i lådan idag, icke fel icke fel! Är dock sjuktligt trött. Somnade väl runt halv två inatt så det vart inte så bra. Behöver söva mer idag alltså, men ska nog sova hos A så då blire väl säjnt asså. Har börjat skriva vissa ord på gotländska, bland annat sent (säjnt). Kul ju! Känns mer som min blogg går utför nu, är alldeles för bad på att blogga. Får ta mig i kragen nu. Ellerhur fellows.

Idag vart det stek på hawaii med skolan heela dagen, har fått en del färg. Happy happy! Ska vara en riiiiktig neger på onsdag. Vi ska börja hemma hos mig redan klockan åtta, vi hämrar studenterna och kör på vår egna lilla champagne frukost haha. Don't make a fool of us alltså! Jag kommer vara fan så jävla glad när jag ut genom dörrarna från Stenungskolan på osndag. Weyho! Longing for it as hell!

Vart och fick naglarna fixade idag. Hon la på lite dekorationer på pekfingrarna, fint fint! As usually. Katarina er best assoe!
Langar en bild påre imorron.

Nu ska jag gitta! Hare brao!
XoXo

Utkast: Varför är ...

Varför är det så att vissa bloggare förflyttats till publishme.se? Bland annat jag då. Undrar ju asså, fast det är mkt goare här så jag kanske inte ska grubbla så mkt över det trots allt. Yeah yeah.

SNart blir film för mig och mamsen! Beck ni vet kåmpisar. Och imorron är det schuulan som gäller, hawaii stekning på hög nivå från kl nio med klassen. Nice price!

Sen tycker jag ni ska gå in på min väldigt nära vän Saras fäbulöuse blogg, do it do it. Hon fyller 16 barre idag så det är bara till att gratta folk!



Jag och min älskade fränd!

XoXo

Längesen jag skrev

I'm back on track kåmpisar! Har haft ett litet uppehåll under några dagar ni vet. Har inte haft tid över alls. Mycket nu mycket nu! Speckat schema 24/7 asså. Mohi.

Har haft bästa dagarna på länge faktiskt. Mycket som hänt!
Onsdags: Avslutningsmiddag med alla niorna. Senare på kvällen åkte jag och Petra hem till Anton och hade det träjvligt.

Torsdags: Kollade på 89ornas student nere på nösnäs. På kvällen hade jag, Sara och Matte frukt mys på en brögga.

Fredags: Stekte på Hawaii hela dagen med Becca, Matte, Hanna och Lisa. Senare drog Matte & co så jag och Becca låg kvar där med Emelie och Annso istället. På kvällen vart det lugnt med alla dessa peoples, tog en promenix med Fredrik senare också.

Lördags/Igår: Åkte till Hawaii med Petra och låg där under dagen. Har blivit niggah nu! Senare på kvällen åkte jag hem till Sara. Sen drog vi på fest med Linnéa och Fanny i kyrkenorum hos Martin, näjs där! Runt ett tiden hämtade Anton mig så sööv jag där dårå.

Idag fyller min lovely friend Sara år! Grattis till mitt hjärta på 16 årsdagen! Igår vid tolvslaget sjöng alla för henne. Hon er best! Mamma och jag köpte clothes till henne från Gina förut, body och midjeshorts. Alltid kul att ge bort presenter.
Fast jag är dock så mini att jag inte fyller fören i december, tråkigt men sant!

Ska bara chilli dilla idag. Är riktigt trött sen igår, somnade fyra någon gång och vaknade halv åtta. Ingen höjdare! Ska lägga mig ute på balkongen och bara steeeeka hela dagen. Kommer vara blå neger på skolavslutningen ;) ha!

Bilder från igår slänger jag upp senare. Nu ska jag ut i solen!
Xoxo


A spelade den en massa igår. Har fått den på hjärnan och kan
inte bli av med den, har säkert haft den på repeat i flera timmar.


Tio bästa sakerna nu

Brunbrända kroppar

LCHF metoden

Spetsklänningar

Yves Rochers after sun

High heels

Face mist

Vädret

Studentflaken

Sommar housen

Hanky Panky undies


Är mucho frälst i allt detta.

Vaxa mig imörron

Nu har jag precis kommit hem. Var uppe hos Sara i kyrkenorum och tog en promenix, eller snarare satte oss och gungade på en lekplats. Haha, så ser våra promenader ut. Yeye. För övrigt idag så åkte jag och Sara ner till torget på dagen och gick runt lite grann sen fikade vi på e house. Latte, Scones och Frapino. Yummie Shlummie! Åkte sen hem, men blev så jävla rastlös att jag som sagt då stack upp till Sara. Skulle träffat Annso nu på kvällen kanske, men verkar inte bli så. Så då blir en rulle med Mamma iställer. Är sheeet trött asså!

Imorgon ska jag vaxa mig på Hälsoteket. Ska bli redigt gött! Slippa raka benen vareviga dag, haha nejmen slippa göra det överhuvudtaget. Sen äre avslutningsmiddag med alla nior på kvällen. Kommer nog bli sköj! Lägger upp en bild imorgon på vad jag ska ha på mig. Vart ganska enkelt att få ihop den outfiten, har köpt för mkt nytt det senaste så. Imorgon ska jag köpa en ny tunika också, kommer bild påren oxå.

XoXo

Trööött

Hallå alla! Hann aldrig skriva nåt igår, hade fullt upp hela dagen. Var knappt hemma vilket var riktigt segt för jag hann aldrig käka middag så jag hade jätte ont i huvudet och mådde ganska illa hela kvällen. Inte bra! Men men.

Var i skolan först under dagen, gick dock hem vid elva tiden för jag var seg och skulle göra klart musik arbetet. Gick sen ner till skolan med Mamma och lämnade in arbetna sen mötte vi Petra också gick vi ner till Kicks. Köpte lite smink och sen gick jag och Petra bort till sport life för att sola och träna. Fast jag solade ju bara haha. Så lat! Efter att vi hade varit där så åkte jag hem igen. Sara ringde mig och ville ner till nösnäs badet och sola. Så vi  var där nere i ett par timmar och stekte, solen tog tyvärr inte så mkt då på eftermiddagen men lite färg fick jag ändå. tycker att jag blivit riktigt brun nu faktiskt, solarie solandet har allt tagit sig ;).
Åkte iaf hem sen och duschade och fixade mig lite. Sen var jag med A på kvällen, kollade på några avsnitt av det där humor prgrammet med Magnusson. Sjukt roligt är det! Han körde hem mig sen vid ett tiden nån gång. Är skit seg idag och för trött, men hade lite sovmorgon imorse så jag är glad att jag slapp gå upp vid sju iaf.

Idag var det tänkt att vi skulle åka några tjejer till stan. Men Annsos fritidskort har gått ut så vi får se om hennes päron kan fylla på det, i så fall åker vi ju in. Annars ska jag träffa Mamma och Linus på nösnäs badet efter skolan och sola. Måste bli ännu mer brun till skolavslutningen! Tänker fan vara en riktig pepparkaka då :D.
För övrigt idag vet jag inte riktigt vad som händer. Blir väl ganska lugnt tror jag. Vill in till stan men får som sagt se hur det blir med det.

På torsdag är det studenten också. Ska bli jätte kul att se alla! Kommer vara sjukt avis alltså, längtar hur mycket som helst tills jag tar den. Tråkigt att man inte gör det fören om tre år ungefär. Men det är väl bara att vänta och vara avundsjuk på alla andra som tar studenten innan mig.

Later!
xoxo


Lördag kväll och Söndag

Tja! Nu är helgen över ju, vilket är riktigt riktigt segt. Har i alla fall varit en bra helg. I fredags var jag ju bara hemma och chillade som ni vet. La mig hyffsat tidigt då också. Har blivit duktig på det nu ;)! De ni!
I alla fall. Igår så var jag bara hemma under dagen och tog det lugnt samt stooor städade mitt rum, det behövdes verkligen kan jag tala om! Sen senare på eftermiddagen frågade Petra och jag ville följa med henne och Amanda till stan och fika. Fast jag var lite seg så tog en buss senare så mötte upp dom där inne runt sju tiden någon gång. Väntade på Elin en stund och sen när hon kommit gick vi bort till Fröken Ohlsson och fikade. Tog latte och mineralvatten igen, har blivit värsta tråkig och fika med haha. Sen gick vi upp mot avenyn och kollade lite sen när vi kom ner till Condeco så springer Annso fram, var jätte kul så vi satte oss där vid henne och Emelie som också var inne och fikade. Satt där jätte länge och bara pratade och hade det trevligt och drack massa gott. Efter en stund skulle Petra hem så då blev det bara jag, Emelie och Annso kvar fast sen kom Elin tillbaks också. Satt där hela kvällen och hade det mys. Sen tog vi bussen hemåt. Annso följde sen med mig hem också drack vi vin på min balkong och bara chillade. Trevligt!

Imorse fixade vi iordning oss lite sen tog vi bussen in till stan. Gick runt där en stund och fixade med lite stuffs och efter det tog jag vagnen till Håkan. När jag kom dit så gick jag, Mamma, Håkan och Linus till slottskogen och mötte upp Therese. Efter en stund kom också Max och då lärde han mig lite smått att åka Longboard, gick ganska br mot slutet för att vara mig iaf :) hah. Gick tillbaka till Håkan efter ett tag och fixade oss lite grann sen åkte vi bort till kalaset. Var där några timmar och käkade lite och så.
Och nu kom jag hem för ett tag sen. Ska strax fortsätta på mitt musik arbete och sen blir det sängen direkt. Är jätte trött efter den här dagen!

Hoppas ni haft en bra helg!
XoXo

RSS 2.0