En helt vanlig dag

Hej allihopa (förlåt för den skamliga blondinbella frasen)! Kom hem för ett tag sen. Idag hanns skola, fika med Beatrice och träning med. Fikan var mysig med en massa nya uppdateringar och "skvaller" och träning var riktigt kul då det var ett väldigt tufft pass med en massa olika steg. Dock sträckte jag mitt högra lår rejält. Smidigt...

Nu på kvällen är Mamma nere på gymmet och har en stor buffé för medlemmarna. Låter inget vidare kul, men en massa god mat skulle det tydligen vara. Hoppas på att hon kommer hem med massa goda ostar och kex. Har inte käkat på några timmar, men runt nio blir det en goood middag.

Idag var det administrations prov i skolan också. Måste säga att det gick väldigt bra! Är glad över det, hoppas på att resultatet är lika bra bara. Känns skönt att vi inte har några fler läxor fören på onsdag, har varit en del det senaste. Kan redan den läxan också så slipper det pluggandet med.

Var ju och shoppade med Mamma igår i princip hela dagen efter skolan. Så har ganska mycket nya saker att visa upp här i bloggen. Kommer ett inlägg om det lite senare.

XXXX

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0