Sthlms inköp

Här får ni se mina inköp från Sthlm. Väskan är en axelrems väska från Marc Jacobs, köpt på NK. Ringer kommer från Thomas Sabo och är köpt i Thomas Sabos egna butik.





Kommentarer
Postat av: Sofie

Asså gud vad töntigt! Att skriva att väskan är Äkta när den inte ens är i skinn!Vem som helst kan ju se att det är hen kopia från turkiet. Den där finns inte ens med i Marcs kollektion.. och tro mig jag vet! Inte för att det är fel med fejkväskor men däremot att skriva att den kommer från NK stockholm är ju så ångestladdat!

2008-10-09 @ 23:10:08
Postat av: Fanny

Sofie: Haha vännen, du har själv så fel. Ta reda på lite fakta innan du kastar dig över folk på det där viset. Du kan exempelvis ringa upp till NK i Stockholm själv och fråga dem ifall de har haft den väskan och sen kan du även gå in på net-a-porter.se och kolla för där har dem den, så den finns visst med i Marcs kollektion. Ta inte ut något i förväg när du inte vet någonting alls. Du skriver sjlv att "tro mig jag vet", så vitt jag märker verkar du inte veta något alls om Marc Jacobs.

2008-10-10 @ 06:30:38
URL: http://schonhet.blogg.se/
Postat av: Fanny

net-a-porter.com*

2008-10-10 @ 09:39:51
URL: http://schonhet.blogg.se/
Postat av: Fanny

Just det, en sak till Sofie. Om du skulle vilja ha bevis så ordnar jag gärna det. Kvittot från NK i Stockholm på väskan finns, lägger mer än gärna upp en bild på det om du tyker det är nödvändigt.

HA!

2008-10-11 @ 19:25:21
URL: http://schonhet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0